Даниел вече четвърта година взима участие във виетнамския Dancing Stars. Приятелка му предложила да се пробва и той се явил на кастинг. Танците са негова страст от малък. Въпреки че завършва „Геология и палеонтология" в София, той не спира да танцува./ Lifestyle.bg. Той е един от създателите на този клуб по спортни танци.

27-годишният Даниел Денев за втори път стана победител в Dancing Stars Виетнам. Нашенецът си партнира с моделът Нин Зунг Лан Нгок и двамата станаха любимци на зрителите.

Роденият във Велико търново, Даниел разказва пред в. "Борба", че тази година е положил двойно по-големи усилия, защото конкуренцията е била много голяма. Трунировките били адски изтощителни и в някои от дните продължавали до 2 часа през нощта.

„Партньорката ми започна да тренира само месец преди началото на състезанието, докато другите звезди се подготвяха около 3 месеца", разказва Даниел. В началото им било трудно дасе сработят, но на втората седмица танцът им спечелил първо място.

Родителите на Денев също участвали в шоуто. С баща му пресъздали филма „Козият рог" в чест на националния празник 3 март.

Даниел на няколко пъти мислил да се откаже, защото тренировките го изтощавали, а в конкурентните двойки имало звезди професионални танцьори. Една от тях дори била много популярна във Виетнам и Даниел и партньорката му смятали, че тя ще е победител.

Старанието им обаче било възнаградено и двамата взели купата.

Пълната статия в lifestyle.ibox.bg

УЧАСТИЯ ВЪВ ФОРМАТИ И ОТЗИВИТЕ НА ПРЕСАТА ЗА НАС

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img